Bursa ABRM

Cunoscând situația precară privind admiterea la domeniul Științe ale informării din ultimii ani, ABRM consideră oportun de a oferi șanse și posibilități de a continua tradiția biblioteconomică și a avea generații de bibliotecari dorici de a se implica în activitatea bibliotecilor. În susținerea acestui demers, Consiliul de Administrare al ABRM lansează concursul privind oferirea unei burse anuale în sumă de 6500 MDL partajată pentru 2 bibliotecari, de a studia la Ciclul 2 masterat Management info-documentar în cadrul Facultății de Jurnalism și Științe a Comunicării al Universității de Stat din Moldova.

Selectarea candidatului se va face de către o comisie formată din membri, reprezentanți ai Consiliului de Administrație ai ABRM. Candidatul va trebui să ofere CV-ul și Scrisoarea de intenție. Printre criteriile de evaluare a candidaturii se enumeră: experiență 2-3 ani în domeniul biblioteconomic, membru activ al ABRM, și angajarea ulterioară în domeniul biblioteconomic pentru o perioada de 3 ani etc.

Doritorii sunt invitați să prezinte CV-ul și Scrisoarea de intenție la adresa secretariatabrm@gmail.com până la 22 august, 2016